Helaas kunnen we door vakanties, langdurig zieken en openstaande vacatures momenteel niet de zorg bieden die u van ons bent gewend. Voor behandeling aan huis verwijzen wij u naar andere fysiotherapiepraktijk in Tiel. Voor bekkenfysiotherapie verwijzen wij u naar fysiotherapiepraktijk “Het Centrum fysiotherapie” (0344-608813) of naar Ziekenhuis Rivierenland afdeling fysiotherapie (0344-674336).

I.v.m. beperkte telefonische bereikbaarheid graag via het contactformulier contact met ons opnemen. U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie. U kunt zonder verwijsbrief van uw huisarts bij ons terecht.

Wilt u dit meenemen:

  • Een legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs).
  • Een handdoek.
  • De verwijzing van de huisarts of brief van de specialist (indien van toepassing).

Op de dag van de afspraak hoeft u zich niet te melden. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. De fysiotherapeut waarmee u de afspraak heeft, komt u daar halen.

Intake

Tijdens de eerste afspraak, die ongeveer een half uur duurt, doen we een intake. Deze bestaat uit een kennismakingsgesprek, waarin u vertelt welke klachten u hebt, of u al eerder klachten had en wat de oorzaak zou kunnen zijn.

Meestal kunnen we bij afsluiting van de intake vertellen wat er precies aan de hand is en hoe we u kunnen helpen. Indien nodig plannen we de eerste keer een dubbele tijd. Deze wordt dan gerekend als de intake en de eerste behandeling.

Wij staan voor u klaar


Uw verzekering

In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar staat hoe u verzekerd bent voor fysiotherapie. We hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars en declareren direct bij de verzekering.

Als u niet (meer) verzekerd bent, sturen we de facturen maandelijks rechtstreeks aan u. Bekijk in dat geval even onze tarieven.

Onze tarieven


Afzeggen of verzetten

Afzeggen kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de behandeling door te bellen met 0344-610579 of een  e-mail naar info@fysiotherapiepassewaaij.nl. Indien u de afspraak binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak afzegt brengen we de behandeling bij u in rekening volgens het tarief niet nagekomen afspraak.

Binnen onze praktijk besteden wij veel aandacht aan kwaliteit om er voor te zorgen dat het resultaat van de behandeling is wat u er van verwacht.