Team - Fysiotherapie Passewaaij

 

Verwacht u in 2023 veel of weinig fysiotherapie nodig te hebben? Was u tevreden over de dekking en de voorwaarden van uw huidige zorgverzekering?

Het einde van het jaar nadert en de zorgverzekeraars hebben inmiddels de nieuwe polissen bekend gemaakt. Het is zinvol om de polis van uw aanvullende verzekering eens goed te bekijken zodat u niet voor verassingen komt te staan; veel zorgverzekeraars wijzigen namelijk jaarlijks hun polisvoorwaarden.

Soms heeft u voor hetzelfde bedrag bij een andere verzekeraar veel meer vergoeding voor fysiotherapie. Het loont om de aanvullende verzekeringen goed te vergelijken. Fysiotherapie uit de aanvullende verzekering valt niet onder het eigen risico.

U kunt in de maand december wisselen van zorgverzekeraar.

De fysiotherapie vergoeding uit de basisverzekering is bij alle verzekeraars hetzelfde. Deze behandelingen vallen onder het verplicht eigen risico. Uitgebreide informatie over vergoedingen kunt u hier vinden.

Mocht u vragen hebben over de tarieven of vergoedingen of als u een afspraak wilt maken, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.