Fysiotherapie Passewaaij

Patiënten beoordeelden ons in 2020 met een:

(197 beoordelingen)

9.0

 

Vol trots presenteren wij het door onze praktijk behaalde certificaat “Praktijk met Zorg”. Wij danken onze patiënten voor deze geweldige beoordeling!

Maar op welke locaties in Passewaaij kunt u onze praktijken nu eigenlijk vinden?

Fysiotherapie Passewaaij, De Gravin en De Kranshof beschikt over 4 locaties, waarvan 2 locaties in de wijk Passewaaij, namelijk locatie Kamperfoelie en locatie Vuurdoorn. Tevens zijn wij aangesloten bij het Eerstelijns Centrum Tiel locatie Passewaaij.

Kamperfoelie

Adres: Kamperfoelie 2, 4007 TL Tiel, telnr. 0344-655512.

De locatie Kamperfoelie is makkelijk bereikbaar en heeft een parkeergelegenheid vlakbij de ingang. Op deze locatie bevinden zich een behandelruimte en een trainingsruimte. In de trainingsruimte staan diverse apparaten ter beschikking die hoofdzakelijk worden gebruikt voor (sport)revalidatie, Fysio 2 Fit (training op eigen kosten), training bij COPD, claudicatio intermittens (etalagebenen) en COVID hersteltraining.

U kunt hier diverse specialisaties vinden zoals oedeemtherapie, sportfysiotherapie en voet- en loopanalyse.

Deze locatie is dagelijks geopend vanaf 8.00 uur en op maandag tot en met donderdag zijn we ook ’s avonds open tot 21.00 uur

Vuurdoorn

Adres: Vuurdoorn 8, 4007 TR Tiel, telnr. 0344-610579.

De locatie Vuurdoorn van Fysiotherapie Passewaaij is gevestigd naast het ECT Passewaaij waarin de huisartsen en de apotheek gevestigd zijn.

De behandelkamer is ingericht voor fysiotherapie, maar het is ook mogelijk om oefeningen uit te voeren die het herstel kunnen bevorderen.
De specialisaties die u hier kunt vinden zijn: bekkenfysiotherapie, orofaciaal fysiotherapie, manuele therapie en psychosomatische fysiotherapie.

Deze locatie is dagelijks geopend, ook op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring met verschillende behandelingen. Wilt u meer weten over de verschillende specialisaties of heeft u andere vragen, neem gerust telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in op deze website.