Judy Baauw heeft zich zaterdag 8 mei jl. definitief geplaatst voor de Olympische Zomerspelen in Tokio!

Fysiotherapie Passewaaij, De Gravin en De Kranshof sponsort haar oud-collega Judy Baauw al vanaf de tijd dat ze naast het BMX-en als fysiotherapeut in de praktijk werkte.

Ineke van ’t Klooster: ”Bij het sollicitatiegesprek gaf Judy al aan dat ze naar de Olympische Zomerspelen van 2020 wilde. Ze werkte in onze praktijk naast haar BMX-activiteiten. Toen Judy in het nationale BMX-team kwam kon zij de topsport helaas niet meer combineren met haar werk als fysiotherapeut. We weten dat Judy voor een medaille gaat en wensen haar heel veel succes op de Olympische Zomerspelen!”

Judy Baauw: “Toen ik in 2017 werkte bij fysiotherapie Passewaaij was er veel begrip voor mijn BMX-carrière. De afwisseling vond ik toen erg fijn. Het was daarom jammer dat de combinatie niet meer haalbaar was toen ik in het nationaal team kwam. Gelukkig was er nog steeds begrip en ook het enthousiasme bleef groot. Fysiotherapie Passewaaij heeft mij altijd gevolgd en ik ben trots op de extra steun die ze mij bieden op weg naar een mooi resultaat op de Olympische Zomerspelen”.