Tiel, augustus 2023

Per 1 januari 2024 wordt Fysiotherapie Passewaaij, De Gravin, De Kranshof overgenomen door Alpha Fysiotherapie.  De huidige eigenaar Ineke van ’t Klooster  en het huidige team blijven verbonden aan Alpha Fysiotherapie locatie Tiel.

Ineke heeft ruim 25 jaar met veel plezier als praktijkhouder gewerkt. Nu kiest ze er voor om zich te concentreren op het behandelen van patiënten en meer tijd te hebben voor niet werk gerelateerde zaken.

Alpha Fysiotherapie is een grote Fysiotherapie praktijk met locaties in het Rivierengebied en Utrecht. Eigenaar is Eva de Weert en Martin de Waal is algemeen directeur. We hebben veel vertrouwen in de overname door Alpha Fysiotherapie.

Voor u als patiënt zal er weinig veranderen. Wat blijft is de patiëntgerichtheid en het leveren van kwaliteit. Alpha Fysiotherapie is keurmerkpraktijk, net als wij. Zoals gezegd blijft het huidige team, inclusief Ineke, en wordt u behandeld door uw eigen therapeut.

In de maanden tot 1 januari werken we rustig toe naar een soepele overgang. Op dit moment hebben we vacatures en langdurig zieken, helaas is het door krapte op de arbeidsmarkt heel moeilijk om aan nieuwe fysiotherapeuten te komen. We zijn blij dat vanaf nu al enkele medewerkers van Alpha Fysiotherapie werkzaam zijn in onze praktijk.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen, het liefst via info@fysiotherapiepassewaaij.nl

Met vriendelijke groet,

Ineke van ’t Klooster, namens team Fysiotherapie Passewaaij, De Gravin, De Kranshof