Fysiotherapie Passewaaij

Patiënten beoordeelden ons in 2020 met een:

(197 beoordelingen)

9.0

 

 

Vanwege 4 maanden onbetaald verlof van een collega, zijn wij op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut die ons team wil komen versterken.

Wij zijn een enthousiast team van 12 fysiotherapeuten en een secretaresse en er heerst een open sfeer. Wij maken deel uit van het Eerstelijns Centrum Tiel, waardoor wij nauwe contacten hebben met artsen en andere zorgverleners.

Onze missie is persoonlijk betere zorg verlenen. We combineren deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit met een persoonlijke aanpak op maat, waarbij de patiënt als persoon centraal staat.

In ons team zijn de volgende specialisaties aanwezig: Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie, Orofaciale Fysiotherapie, Psychosomatische Fysiotherapie, Sportfysiotherapie en Oedeemtherapie.

Fysiotherapie De Gravin, De Kranshof, Passewaaij is gevestigd op 4 locaties in Tiel.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • 24-30 uur per week beschikbaar is
  • past binnen ons team waarin samenwerken, een open sfeer, jezelf blijven ontwikkelen en kwaliteit een belangrijke rol spelen

Wat hebben wij te bieden:

  • een veelzijdige, uitdagende baan
  • een enthousiast professioneel team
  • een prettig open werksfeer

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie en voldoe je aan de eisen, stuur dan een motivatiebrief met CV aan info@fysiotherapiepassewaaij.nl, ter attentie van Ineke van ’t Klooster.