Fysiotherapie Passewaaij

Patiënten beoordeelden ons in 2020 met een:

(197 beoordelingen)

9.0

Vanwege het vertrek van een collega en 4 maanden onbetaald verlof van een andere collega, zijn wij voor onze praktijk op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut en manueel therapeut (i.o.) die ons team willen komen versterken.

Wij zijn een enthousiast team van 12 fysiotherapeuten en een secretaresse en er heerst een open sfeer. Wij maken deel uit van het Eerstelijns Centrum Tiel, locatie Passewaaij waardoor wij nauwe contacten hebben met artsen en andere zorgverleners. 

Onze missie is Persoonlijk Betere zorg verlenen. Wij combineren deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit met een persoonlijke aanpak op maat, waarbij de patiënt als persoon centraal staat.

In ons team zijn de volgende specialisaties aanwezig: Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie, Orofaciale Fysiotherapie, Psychosomatische Fysiotherapie, Sportfysiotherapie en Oedeemtherapie.

Fysiotheapie De Gravin, De Kranshof, Passewaaij is gevestigd op 4 locaties in Tiel.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • 20 tot 40 uur per week beschikbaar is;
  • past binnen ons team waarin samenwerken, een open sfeer, jezelf blijven ontwikkelen en kwaliteit een belangrijke rol spelen.

Wat hebben wij te bieden:

  • Een veelzijdige, uitdagende baan.
  • Een enthousiast professioneel team.
  • Een prettige open werksfeer.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie en voldoe je aan de eisen, stuur dan een motivatiebrief met CV aan info@fysiotherapiepassewaaij.nl ter attentie van Ineke van ’t Klooster.