Het einde van het jaar nadert en de zorgverzekeringen hebben inmiddels de nieuwe polissen bekend gemaakt.

De meeste fysiotherapeutische behandelingen komen uit de aanvullende verzekering. Wij adviseren u te kijken of er in uw huidige aanvullende verzekering iets verandert aan de vergoeding voor fysiotherapie in 2021 en of deze nog bij u past. Het is zinvol aanvullende verzekeringen van verschillende zorgverzekeraars te vergelijken om te zoeken naar de gewenste fysiotherapie vergoeding met de laagste maandpremie. 

Onze beroepsgroep heeft onderzocht welke aanvullende verzekeringen een ruime vergoeding hebben voor fysiotherapie, waarbij u zelf uw fysiotherapeut kunt kiezen en waarbij geen medische selectie van toepassing is, u kunt deze informatie nalezen in de folder van het KNGF.

Fysiotherapie Passewaaij, De Kranshof en De Gravin heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Sommige fysiotherapeutische behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld als er sprake is van een chronische indicatie. De vergoeding voor fysiotherapie uit de basisverzekering is bij alle verzekeringen gelijk. 

Voor meer informatie over de tarieven en vergoedingen, klik hier https://www.fysiotherapiepassewaaij.nl/tarieven-vergoedingen/