Fysiotherapie Passewaaij

Patiënten beoordeelden ons in 2020 met een:

(515 beoordelingen)

8.8

In 2013 heb ik de basisopleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Kort daarna heb ik een tijd in een eerstelijns praktijk gewerkt, waarbij ik met name orthopedische klachten heb behandeld.

In 2016 ben ik begonnen met de 3-jarig Master opleiding  Manuele Therapie aan de SOMT University of Physiotherapy in Amersfoort. In 2019 heb ik deze opleiding met succes afgerond.

Ondertussen heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van schouder- en wervelkolom gerelateerde klachten. In 2015 ben ik mijn eigen praktijk in Den Bosch gestart , waarbij ik naast het behandelen van orthopedische klachten vooral ook heb geleerd om zelfstandig te werken en organisatorische zaken te managen. Eind 2019 heb ik er toch voor gekozen om de deuren van de praktijk te sluiten en mezelf verder als zorgprofessional te ontwikkelen. Sinds 2019 heb ik dan ook mijn werkervaring als fysio- en manueel therapeut verder in diverse praktijken verbreed.

Ik voer fysiotherapie en manuele therapie met liefde en passie uit! Ik zie het als een mooi middel waarmee ik samen met de patiënt ervoor kan zorgen dat de levenskwaliteit van de patiënt omhoog gaat!

Ik ben werkzaam op de locatie De Kranshof.

Onder het kopje ‘Specialisaties’ vindt u meer informatie over manuele therapie.

BIG-registratie: 69918052304

 

Vrijwel elke klacht is te behandelen, mits er naar de persoon wordt gekeken die achter zijn/haar klacht zit

Terug naar team