Fysiotherapie Passewaaij

Patiënten beoordeelden ons in 2020 met een:

(515 beoordelingen)

8.8

Elke dag ga ik ervoor om het beste uit mijzelf te halen en mijn werk aan te passen op de problematiek van de patiënt. Naast het leveren van optimale zorg vind ik het belangrijk dat er een persoonlijke band is met de patiënt, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit een belangrijk onderdeel is voor het behalen van optimaal resultaat. Elke patiënt is uniek en wil op een andere manier behandeld en benaderd worden. Door mijn persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat elke patiënt krijgt wat hij/zij nodig heeft. Uitgangspunt hierbij is altijd dat de klachten op een duurzame manier opgelost worden. Een mooi neveneffect van mijn persoonlijke benadering is dat een behandeling bij mij niet alleen effectief is, maar ook nog leuk!

Na het behalen van mijn diploma Fysiotherapie in 2006, heb ik mij in 2011 gespecialiseerd tot sportfysiotherapeut. In 2015 heb ik de titel Master Sportfysiotherapie in ontvangst mogen nemen. Hiernaast volg ik regelmatig trainingen/cursussen. Zo zorg ik ervoor dat mijn kennis altijd up to date is en ik op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen. Op deze manier ben en blijf ik in staat om mijn patiënt op basis van de meest actuele kennis te behandelen.

Ik ben gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, voornamelijk de knie, enkel en schouder. Maar ook in jongeren met (sport)klachten in relatie tot de groei. Daarnaast heb ik ervaring in Cardio Vasculair Risico Managementtraining. Vanuit Fysiotherapie Passewaaij ben ik actief als sportfysiotherapeut bij hockeyclub THCC de Kromhouters in Tiel.

Ik ben werkzaam op de locaties de Kamperfoelie en De Kranshof.

Heeft u klachten of (sportieve) doelstellingen waar ik u concreet bij kan helpen? Of kan ik op een ander vlak wat voor u betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak met mij.

BIG-registratie: 39065799604

 

Resultaat behalen op een hoog kwalitatief niveau met een persoonlijke aanpak, dat is waar ik dagelijks voor ga.

Terug naar team