Fysiotherapie Passewaaij

Patiënten beoordeelden ons in 2020 met een:

(515 beoordelingen)

8.8

Ik ben mijn carrière ooit begonnen als econoom, maar al snel kwam ik erachter dat mijn passie bij de zorg ligt. In 2010 heb ik besloten mijn hart te volgen en ben ik Fysiotherapie gaan studeren. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Avans in Breda. Sindsdien werk ik als fysiotherapeut en heb ik bij verschillende praktijken ervaring opgedaan.

Mijn passie is om mensen te helpen. Dit houdt in dat ik al mijn kennis en kunde inzet om samen met de patiënt op zoek te gaan naar een passende behandeling. Hierbij staat het doel van de patiënt centraal met maatwerk en een persoonlijke aanpak als basis.

Als algemeen fysiotherapeut ben ik gekwalificeerd voor Medical Taping en Dry Needling. Ik ben erg geïnteresseerd in neurologie. Ik heb een cursus Neurorevalidatie bij Centraal Neurologische Aandoeningen gevolgd, waardoor ik bekwaam ben geworden in het behandelen van mensen met een CVA, M. Parkinson, MS of andere niet aangeboren hersenletsel (NAH). Ook vind ik de wisselwerking tussen lichamelijke en psychische klachten zeer interessant. Ik heb dan ook een cursus Complexiteit bij Chronische Pijn en een cursus Gezondheidspsychologie voor de Fysiotherapeut gevolgd om mij hierin verder te kunnen ontwikkelen.

Sinds 1 april 2020 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Passewaaij, De Kranshof en De Gravin op de locaties De Gravin en De Kranshof.

Onder het kopje ‘Specialisaties’ vindt u meer informatie over algemene fysiotherapie.

BIG-registratie: 49918098004

 

 

Maatwerk en een persoonlijke aanpak

Terug naar team