Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam als manueel therapeut bij Fysiotherapie Passewaaij, De Gravin, De Kranshof.

Tijdens mijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Eindhoven, merkte ik dat de interesse in de werking van het menselijk lichaam toch groter was en ben ik over gestapt naar de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden.

De manier waarop het lichaam met maar een beetje hulp zelf herstelt fascineert mij. Het is eigenlijk heel bijzonder hoe een bot bijvoorbeeld heelt na een breuk.

Ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb vervolgens enkele jaren ervaring opgedaan als  fysiotherapeut bij verschillende praktijken. In 2016 heb ik de master Manuele Therapie afgerond aan de SOMT en sindsdien ben ik geregistreerd Manueel Therapeut.

Ik heb me gespecialiseerd in de volgende klachten:

– Nek- en rugklachten;

– Spanningshoofdpijn;

– Duizeligheidsklachten;

– Claudicatio Intermittens (etalagebenen);

– Blessures bij wielrennen, hardlopen en fitness;

–  Voet- en enkelklachten.

Door mijn brede kennis en rustige houding kan ik u duidelijk uitleg, advies en hulp geven. Ik ben een echte doorzetter en kan u motiveren om zelf actief mee te helpen aan uw behandeling zodat we uw probleem samen aanpakken. Dit is effectiever en voorkomt terugkeer van de klachten!

Naast mijn werk houd ik erg van sport en breng ik mijn vrije tijd vaak actief door, het liefst met hardlopen en fitnessen.

Ik ben op dinsdag en op vrijdag werkzaam op de locatie De Kranshof.

Onder het kopje ‘Specialisaties’ vindt u meer informatie over manuele therapie.

BIG-registratie: 39914804704

 

Samen pakken wij u probleem aan!

Terug naar team