In 1986 ben ik afgestudeerd aan de SUPA in Utrecht.

Na 5 jaar werken in loondienst, heb ik in 1992 de fysiotherapiepraktijk in Lienden overgenomen. Een goede samenwerking met fysiotherapeuten in de regio heeft ertoe geleid dat ik sinds september 2013 ook een dag per week bij Fysiotherapie Passewaaij werk, locatie De Vuurdoorn. Daar neem ik de zorg voor mensen met stressgerelateerde klachten op me.

Sinds 2008 ben ik geregistreerd psychosomatisch fysiotherapeut. De opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut is een 3-jarige post-hbo-studie en wordt door het KNGF erkent als officiële verbijzondering binnen de fysiotherapie.

Omdat ik bijzonder geïnteresseerd ben in hoe lichamelijke en psychische klachten elkaar beïnvloeden, heb ik de afgelopen jaren veel cursussen op dit gebied gevolgd. Ik ben begonnen met de volledige opleiding Haptonomie bij Frans Veldman. Daarna volgde ik ontspanningstherapie, ademtherapie, pijneducatie, mindfulness, mindful communiceren, acceptance commitment therapy, mobilizing awareness en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering.

Daarnaast mag ik ook Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) geven, een therapie voor mensen die last blijven houden van een schokkende ervaring.

Recentelijk heb ik mij laten scholen op het gebied van slaapproblemen. Als (psychosomatisch) fysiotherapeut kom ik veel mensen tegen die slaapproblemen hebben. Nu kunnen deze problemen specifiek behandeld worden.

Ik ben werkzaam op de locatie de Vuurdoorn.

Onder het kopje ‘Specialisaties/overig’ vindt u meer informatie over fysiotherapie bij slaapproblemen.

BIG-registratie: 69034899104

Aandacht voor lichaam en geest

Terug naar team