In juli 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Direct na het afronden van mijn opleiding ben ik als fysiotherapeut aan het werk gegaan in ’s-Hertogenbosch. Hier heb ik 2,5 jaar gewerkt, waarbij ik mij voornamelijk richtte op patiënten met COPD en Claudicatio Intermittens.

Voor de groep Claudicatio Intermittens heb ik januari 2011 een cursus gevolgd en sta ik ingeschreven bij het Claudicationet.

Om geregistreerd te blijven voor het Claudicationetwerk heb ik verder cursussen gevolgd in Motiverende Gespreksvoering en een verdiepingscursus Claudicatio. De afgelopen jaren heb ik mij op het gebied van scholing voornamelijk beziggehouden met ouderen als doelgroep. Dit door middel van cursussen COPD, Valpreventie en Motoriek van de ouder wordende mens.

Daarnaast heb ik mij in 2013 verdiept in pijnvrij mobiliseren volgens Mulligan en in juni 2018 heb ik een cursus gevolgd over schouderproblematiek.

Sinds 1 januari 2012 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Passewaaij, De Gravin en De Kranshof op de locaties de Kamperfoelie en De Gravin.

Onder het kopje ‘Specialisaties’ vindt u meer informatie over algemene fysiotherapie.

BIG-registratie: 09911525204

Actieve benadering

Terug naar team