Fitheidsbevorderende lichamelijke activiteit

Dagelijks bewegen is belangrijk. Hierdoor blijf je lichamelijk en geestelijk gezond en voel je je ook gezond. Met Fysio 2 Fit training gaan we een stapje verder. Hierdoor zit u beter in uw vel en bent u actiever.

Waarom is bewegen belangrijk?

Bewegen heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de kans op het krijgen van hart- en vaatziekten, diabetes en darm- of borstkanker, kleiner wordt als u voldoende beweegt. Regelmatig bewegen kan ook bijdragen aan het herstel van psychische klachten.
Zelfstandig bewegen/sporten is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wanneer dat het geval is, is bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut een goed alternatief.

Wat is Fysio 2 Fit training?

Fysio 2 Fit training is bedoeld voor iedereen die graag sport en actief bezig is, maar het moeilijk vinden om dit zelfstandig te doen.

Tijdens de Fysio 2 Fit training wordt u in groepsverband van maximaal zes personen begeleid door een fysiotherapeut. De fysiotherapeut neemt eerst een test af door middel van een Fysiofitheidscan. Aan de hand van de uitslag van deze test bepalen we samen met u wat we willen bereiken en wanneer. Belangrijk uitgangspunt daarbij is dat de doelen die we stellen haalbaar zijn. Dit is belangrijk voor de motivatie.

De fysiotherapeut zorgt er tijdens de training voor dat u de oefeningen op een juiste manier en op het juiste niveau uitvoert. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om vragen te stellen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de gestelde doelen op een verantwoorde, leuke en gezonde manier worden behaald.

Na verloop van tijd merkt u dat u zich beter in uw vel voelt zitten en een gezonder en actiever leven leidt.

Kosten per maand

€ 39,50 voor een keer per week trainen.
€ 64,50 voor twee keer per week trainen.
U sluit een maandabonnement af dat maandelijks kan worden opgezegd. Opzeggen kan uiterlijk een maand voor het stoppen van de training.

De Fysiofitheidscan kost € 45,-

Trainingstijden en locatie

Fysiotherapie Passewaaij
Kamperfoelie 2 Tiel Passewaaij, tel. (0344) 610579:

Maandag     19.00 – 20.00 uur
Dinsdag       09.15 – 10.15 uur
Woensdag   10.15 – 11.15 uur
Donderdag   20.00 – 21.00 uur
Vrijdag         10.15 – 11.15 uur en 11.15 – 12.15 uur

 

 

Meer over onze werkwijze en eerste afspraak