Voor wie is de Fysiofitheidscan bedoeld?

De Fysiofitheidscan is een unieke test die u een beeld geeft over uw conditie. De test is ontwikkeld voor gezonde mensen tussen de 18 en de 65 jaar, die (weer) willen gaan bewegen of al in beweging zijn voor hun gezondheid en fitheid.

Hoe werkt de fysiofitheidscan?

De fysiofitheidscan duurt ongeveer 45 minuten. Na een inleidend gesprek zullen uw lichaamssamenstelling, algemene uithoudingsvermogen en kracht worden bepaald. Aan de hand van de uitslag kan de fysiotherapeut u een beweegadvies geven om uw persoonlijke doelen te bereiken. De fysiotherapeut kan aan de hand van de uitslag ook een passend trainingsprogramma met u opstellen zodat uw doelen op een verantwoorde manier behaald worden. Het opstellen van het trainingsprogramma maakt geen deel uit van de fitheidscan. Het is mogelijk om deze scan periodiek te herhalen zodat u uw vorderingen kunt toetsen.

Wat kost de fysiofitheidscan?

De fitheidscan kost € 45,- dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wordt de fysiofitheidscan vergoed door de zorgverzekeraar?

Voor zover wij weten vergoeden zorgverzekeraars de fysiofitheidscan niet. U kunt voor de zekerheid bij uw verzekeraar informeren wat de mogelijkheden en ontwikkelingen zijn.

Meer informatie over de scan vindt u op www.fysiofitheidscan.nl.

 

Meer over onze werkwijze en eerste afspraak